produse de valoare la preturi imbatabile!
Coş de cumpărături: 0,00 RON

Nu aveți niciun produs în coş.

0361 40 39 00 (L-V: 8-16)
[email protected]

MagazinIeftin.ro nu va vinde un produs, ci va ofera solutia problemelor dumneavoastra!

Compania Detleh S.R.L. pune la dispozitia clientilor, pe langa o gama larga de produse si un service propriu specializat si certificat.

In urma experientei acumulate, a dorintei de imbunatatire si intregire a serviciilor oferite, Detleh S.R.L. vine acum cu un nou serviciu, un magazin de vanzari online, www.magazinieftin.ro, bazat pe Incredere, Eficienta, Fiabilitate, Tenacitate, Inteligenta si Normalitate.

Acest magazin online vine in ajutorul oamenilor care nu au timp sa intre in magazinele traditionale, dar care isi fac putin timp, acasa sau la locul de munca, sa intre pe MagazinIeftin.ro sa isi aleaga produsul dorit, apoi sa astepte ca produsul comandat sa soseasca direct la usa.

Ne propunem ca prin MagazinIeftin.ro sa va oferim cele mai bune servicii, cea mai mare gama de produse Electrocasnice, Electronice, Foto/Video, IT&C, Retelistica, Comunicatii, Electrice, Moto-Velo si alte echipamente, dar in mod special cele mai bune preturi de pe piata vanzarilor online din Romania.

Vrem sa va oferim toate acestea, pentru ca dorim sa facem din dumneavoastra cei mai fericiti clienti. Alegeti produsele si serviciile noastre si va promitem satisfactie maxima.

 

S.C. Detleh S.R.L.
Str. Calea Armatei Romane, Nr. 96/B, Carei 445100, Jud. Satu-Mare
CUI: RO30404639; Inmatriculata la Reg. Com. cu numarul: J30/478/2012

Tel: 0361-403.900
Fax: 0361-403.900
E-mail: [email protected]