produse de valoare la preturi imbatabile!
Coş de cumpărături: 0,00 RON

Nu aveți niciun produs în coş.

0361 40 39 00 (L-V: 8-16)
[email protected]

Cum cumpar?

Va vom prezenta si exemplifica modalitatile de a intra in posesia produselor prezentate de catre MagazinIeftin.ro

1.    Prin comanda online
Pasul 1:
Dupa ce ati gasit un produs pe care vreti sa il comandati, introduceti cantitatea dorita din produsul respectiv (1,2,3…bucati) si apasati butonul “Adauga in cos


Cum comand1

 


Pasul 2:
Verificati daca a ajuns in cos produsul dorit, cantitatea dorita din produsul respectiv si pretul total afisat. Daca doriti sa mai cumparati produse, apasati butonul “Continua cumparaturile” si repetati Pasul 1. Daca nu mai doriti sa cumparati alt produs, atunci apasati butonul “Finalizare comanda”.


Cum comand2

 

Pasul 3:
Dupa ce ati apasat “Finalizare comanda” veti fi directionat catre “Metoda de finalizare comanda”, unde trebuie sa va creati un cont nou daca nu aveti, apasand “Inregistrare”, pentru a putea finaliza comanda. Pentru detalii despre inregistrare client nou, vizitati rubrica “
Cum ma inregistrez?”. Daca sunteti deja inregistrat, atunci trebuie doar sa introduceti adresa de email, parola si sa apasati butonul “Autentificare”.


Cum cumpar3

 

Pasul 4:
Ati fost directionat catre “Informatii facturare”, unde trebuie sa introduceti toate datele de facturare, sa bifati daca vreti ca produsul/produsele sa va fie livrat/livrate la adresa de facturare sau la alta adresa si apasati butonul “Continua”.

 

Cum cumpar4

Daca doriti ca produsul/produsele sa va fie livrat/livrate la alta adresa decat adresa de facturare, atunci bifati “Livrare la o alta adresa”, introduceti datele si apasati butonul “Continua”.


 Cum cumpar 5

 

Pasul 5:
Bifati “Metoda de livrare” dorita si apasati butonul “Continua”. Pentru detalii despre costul transportului vizitati rubrica “Cost transport”.


Cum cumpar6

 

Pasul 6:
In rubrica “Informatii plata” trebuie sa bifati modalitatea de plata agreata de dumneavoastra si sa apasati butonul “Continua”.

Modalitati de plata acceptate de catre MagazinIeftin.ro:
- plata prin ordin de plata bancara
- plata cu Visa sau Master Card, procesatorul operatiei este PayU SA - https://www.payu.ro/
- plata cash la livrarea produselor 


Cum cumpar7

 

Pasul 7:
Acesta este cel din urma pas pentru trimiterea comenzii catre
MagazinIeftin.ro.
Puteti sa vizualizati ce ati comandat, valoarea produsului/produselor, valoarea taxei de livrare si costul “Total final”. Trebuie sa bifati ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile Generale, Politica de Returnare si Garantie. Prin continuarea comenzii confirmati acordul dvs cu Termeni si Conditiile Generale precum si Politica de Returnare si Garantie. Apasati butonul “Comanda aici” si comanda dumneavoastra va fi transmisa catre noi.


Cum comand8


Daca comanda dumneavoastra a fost trimisa si primita de catre MagazinIeftin.ro, trebuie sa va apara un mesaj ca si in imaginea urmatoare. Pagina contine pe langa mesajul “Comanda a fost primita” si numarul comenzii dumneavoastra.

 

Cum comand9


Aveti si posibilitatea tiparirii comenzii dumneavoastra cu toate datele incluse: numarul comenzii, adresa de livrare, adresa de facturare, metoda de livrare, metoda de plata, numele si cantitatea produsului/produselor comandate si costurile (produs+transport).


Cum comand 10


2. Comanda prin email
Comanda de produse prin email nu necesita crearea unui cont pe
MagazinIeftin.ro.
In cazul in care doriti sa comandati un produs prin email, singura conditie este sa aveti o casuta de email (Ex. [email protected]) si sa ne trimiteti comanda dumneavoastra la una din adresele de email :
[email protected]  sau  [email protected]. Comanda trebuie sa contina datele dumneavoastra reale de identificare, numar de telefon si sa fie specificat exact ce produs doriti sa comandati, cantitatea si adresa de livrare (Ex. Televizor LCD Panasonic Viera TX-L32C10, 81 cm, 1 bucata, Loc. Test, Str. Testului, Nr. 21, Ap. 21, Jud. Satu Mare).


3. Comanda prin intermediul paginii de “Contact”
Pasul 1:
Comanda prin intermediul paginii de “Contact” nu necesita inregistrare.
Apasati butonul “Contact” situat in partea stanga a paginii.:
Dupa ce ati apasat butonul “Contact” vi se deschide un “
Formular de contact” care trebuie sa contina datele dumneavoastra personale, numar de telefon si sa specificati exact ce produs doriti sa comandati, cantitatea si adresa de livrare. Apasati butonul “Trimite” si comanda dumneavoastra va ajunge direct la MagazinIeftin.ro


contact