produse de valoare la preturi imbatabile!
Coş de cumpărături: 0,00 RON

Nu aveți niciun produs în coş.

0361 40 39 00 (L-V: 8-16)
[email protected]

Trimmer pe acumulator RURIS RT 3345e

Fiţi primul care scrie o evaluare acestui produs

Cod produs: 92436

505,00 RON

Taxa curierat: 36,20 RON

Preturile afisate pe site-ul nostru contin TVA.
Oferta valabila pana la epuizarea stocurilor.

0361-403.900

SAU

Detalii

Trimmerul pe acumulator RURIS RT3345e cu motor cu perii și baterie Li-Ion 40V 5 Ah oferă o soluție eficientă, convenabilă și ecologică pentru tăierea ierbii în curți și grădini. Prin reducerea nivelului de vibrații, performanță optimă de tăiere, portabilitate și utilizarea unei baterii puternice și ușoare, acest tip de trimmer este o alegere excelentă pentru utilizatorii care caută o alternativă la modelele pe benzină.
Inovația Ruris Alfa UP
Utilizatorii pot fi siguri că bateria va fi gata de utilizare chiar și după o perioadă lungă de timp în care aceasta a fost depozitată. Inovația RURIS ALFA UP, prin funcția ce permite repornirea bateriei după o depozitare între 6-12 luni, aduce numeroase beneficii pentru utilajele de grădinărit pe acumulatori Li-Ion, protejând bateria impotriva deteriorării.
Permutabilitate și versatilitate
Prin achiziționarea unui produs RURIS grădina ta poate să beneficieze de acum înainte de toate echipamentele RURIS la un cost redus, pentru ca bateriile Li-ion sunt interschimbabile. 
Performanță
Trimmerul pe acumulator RURIS RT3345e are o putere totală de 200 W și o turație de 6500 rpm, ceea ce oferă o performanță optimă de tăiere.
Diametrul de tăiere de 280mm este suficient pentru a tăia iarbă în zonele greu accesibile, iar lungimea firului de tăiere de 4m permite utilizatorului să taie mai mult timp înainte de a fi nevoie să înlocuiască firul. Diametrul firului de tăiere de 1.6mm face ca firul să fie suficient de gros pentru a tăia iarba mai rezistentă, iar diametrul tubului tijei de 26mm conferă stabilitate și rezistență. Axul de transmisie este rigid și modular pentru o performanță maximă și durabilitate
Confort
Mânerul de tip buclă și nivelul redus de vibrații (1.69 m/s2) și coeficientul de vibrații (1.5 m/s2) fac utilizarea mai confortabilă și reduc oboseala mâinilor.
Portabilitate
De asemenea, un alt avantaj important al Trimmerul pe acumulator RURIS RT3345e electric cu baterie este portabilitatea. Datorită absenței unui cablu de alimentare și a bateriei puternice și ușoare, utilizatorii pot tăia iarbă în orice loc fără a fi limitați de prezența unei surse de alimentare sau de o lungime limitată de cablu. De asemenea, bateria Li-Ion este reîncărcabilă, ceea ce face ca utilizarea trimmerului să fie mai economică și mai convenabilă decât modelele cu baterii înlocuibile.
Ecologic
Un alt avantaj al unui trimmer electric cu motor cu perii și baterie Li-Ion 40V 5 Ah (care nu este inclusă în produs) este că nu emite gaze de eșapament, ceea ce îl face o opțiune mai ecologică și mai prietenoasă cu mediul decât modelele cu motor pe benzină. De asemenea, motorul electric are o întreținere mai ușoară și mai ieftină decât un motor pe benzină, deoarece nu necesită schimbarea de ulei și alte întrețineri aferente.
Zgomot redus
Trimmerul pe acumulator RURIS RT3345e este de asemenea mai silențios decât variantele pe benzină, ceea ce îl face potrivit pentru utilizarea în zone rezidențiale sau în apropierea locuințelor fără a deranja vecinii. De asemenea, datorită faptului că nu este nevoie să umpleți un rezervor cu benzină și să vă amestecați cu lichide inflamabile, utilizarea trimmerului electric este mai sigură și mai ușoară.
În concluzie, avantajele și beneficiile trimmerului pe acumulator RURIS RT3345e includ o performanță optimă de tăiere, niveluri reduse de vibrații și oboseală, accesibilitate în zonele greu accesibile, durabilitate și rezistență, și o experiență generală mai confortabilă în timpul utilizării.

ATENTIE: Produsul NU INCLUDE ACUMULATOR SI INCARCATOR

MotorElectric, cu perii
BaterieLi-Ion 40V 5 Ah (nu este inclusa in produs)
Putere TotalaPw= 200 Wh
Turatie6500rpm
Vibrații mâner1.69 m/s2, K=1.5 m/s2
MânereBucla
Diametru de tăiere 280 mm
Lungime fir taietor4m
Diametru fir1.6mm
Diametru tub tijă26 mm
TransmisieRigida, telescopica
Greutate2.95 kg

ATENTIE: Produsul NU INCLUDE ACUMULATOR SI INCARCATOREchipa MagazinIeftin.ro face eforturi sustinute pentru mentinerea acuratetii informatiilor furnizate pe acest site. Cu toate acestea nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori. Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila. Fotografiile produselor prezentate au doar caracter informativ, iar pachetele expediate pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Toate preţurile şi produsele prezentate sunt valabile în limita stocului. Pentru eventuale nelămuriri vă stam la dispoziţie.

Informaţii adiţionale

Cod intern produs RT 3345e
Perioada de garantie 24 luni
Descarca manualul de utilizare Nu
Descarca fisa produsului Nu