produse de valoare la preturi imbatabile!
Coş de cumpărături: 0,00 RON

Nu aveți niciun produs în coş.

0361 40 39 00 (L-V: 9-17)
suport@magazinieftin.ro
Transport Gratuit-Uscator de rufe Gorenje DE8B, 8kg, Alb

Transport Gratuit-Uscator de rufe Gorenje DE8B, 8kg, Alb

Fiţi primul care scrie o evaluare acestui produs

Cod produs: 83771

Fără Timbru Verde: 1.819,00 RON Timbru Verde: 35,70 RON Cu Timbru Verde: 1.854,70 RON

Preturile afisate pe site-ul nostru contin TVA.
Oferta valabila pana la epuizarea stocurilor.

0361-403.900
suport@magazinieftin.ro

SAU

Detalii

Detalii

Modurile de uscare

Potrivire perfectă pentru nevoile dvs.
Tehnologia noastră asigură faptul că toate tipurile de țesături sunt uscate în cel mai bun mod prin furnizarea unei combinații optime de temperatură, rotație și timp. Aceste setări pot fi adaptate în continuare cu diferite moduri de uscare, este nevoie doar să găsiți doar combinația potrivită pentru nevoia dvs.
 

Clasa A de eficiență a condensării

Elimină problemele de umiditate excesivă la uscarea hainelor
În fiecare ciclu de uscare, uscătoarele WaveActive condensează o impresionantă umiditate de 90% din haine, asigurând o uscare completă a rufelor și eliminând eventualele probleme de umiditate excesivă în casa dumneavoastră. Asta înseamnă că 55 l de apă pe an nu vor fi eliberați în spațiul dvs. de locuit, în comparație cu uscătoarele cu clasa B de eficiență a condensării.

StableTech

Mai puține vibrații. Mai puțin zgomot.
Aceste pereți laterali speciali minimizează vibrațiile uscătorului pentru a reduce zgomotul în timpul procesului de uscare și a stabiliza uscătorul.
 

AutoDrain

Nu goliți niciodată rezervorul de apă
Un uscător cu furtunul AutoDrain poate fi conectat la sistemul dvs. de canalizare, economisind astfel probleme de golire manuală a rezervorului de apă.
 

Ușă netedă

Intrarea perfectă
Ușa mare, realizată dintr-o singură bucată de plastic fără șuruburi, asigură stabilitate, previne scârțâirea sau șuierăturile enervante. Se deschide la 180 de grade, astfel încât golirea și încărcarea tamburului sunt la fel de ușoare exact cum ar trebui fie.
 

SoftSound

Fără bipuri enervante
Uscătoarele WaveActive sunt blânde nu numai cu rufele, ci și cu urechile. Tonurile delicate vă oferă feedback blând asupra funcțiilor sau programelor pe care le-ați ales.
 

StartDelay

Rufele uscate la timpul potrivit
Programați începerea procesului de uscare în avans și lăsați uscătorul să funcționeze când este cel mai convenabil pentru dvs., de exemplu când electricitatea este mai ieftină. Hainele vor fi uscate până la nivelul setat anterior și gata de a fi călcate sau depozitate în dulap.
 

ChildLock

Siguranță pentru copii curioși
Panoul de control poate fi blocat prin apăsarea unei combinații speciale de taste, împiedicând copiii să utilizeze aparatul, atunci când nu sunteți în jur și făcând imposibilă modificarea setărilor.
 

Interfață simplă

Trei pași și sunteți gata
Interfața ușor de utilizat cu butonul de selecție poziționat central vă permite să începeți uscarea în doar 3 pași simpli; porniți uscătorul, selectați programul și apăsați start! Fără submeniuri pentru selectarea funcțiilor și setărilor suplimentare, dar aveți libertatea setărilor de pe interfața mare cu control Touch, astfel încât să puteți fi siguri că articolele de îmbrăcăminte vor fi uscate exact așa cum vă place.
 

Picioare cu vacuum

Stabil în partea de sus
Picioarele cu vacuum vă permit să așezați cu ușurință uscătorul deasupra mașinii de spălat.
 

AirRefresh

Reîmprospătare rapidă pentru hainele dvs.
Programul special de reîmprospătare a hainelor după activități sportive sau după cină. 
Aerul proaspăt ajută la eliminarea mirosurilor neplăcute de mâncare si a țigarilor. În 30 de minute, hainele sunt gata de purtare si la fel de proaspete ca după spălare.

Anti șifonare

Călcarea minimă
Nu aveți timp să goliți imediat uscătorul? Uscătoarele WaveActive vor roti periodic rufele timp de 3 ore după terminarea ciclului de uscare pentru a pastra rufele fără cute.
 

Baby

Îngrijire specială pentru hainele copiilor
Uneori, hainele mici pentru copii și nou-născuți sunt umede chiar și la sfârșitul procesului de uscare. Acest program special va asigura ca toate țesuturile să fie perfect uscate și fără cute.
 

Așternuturi

Uscate perfect fără răsucire
Uscarea unor așternuturilor poate duce la un nod răsucit în uscător. Programul de așternut cu algoritmi gândiți cu grijă și rotația tamburului în ambele direcții împiedică răsucirea și asigură rezultate excelente de uscare.
 

Program pentru hainele Sport

Imbracamintea Sport gata de purtare
Hainele sportive sensibile și alte materiale de înaltă tehnologie necesită tratament special. De aceea, acest program a fost dezvoltat special pentru uscarea aricolelor sport care în mod normal nu pot fi uscate în uscător.


Specificatii

Clasă energetică: B
Culoare: Alb
Încărcare: 8 kg
Deschidere uşă: 35 cm
Unghi deschidere uşă: 180 °
Cuvă cu mişcare reversibilă - asigură o stabilitate mai mare si uscare uniformă
AutoDrain - posibilitatea de a conecta uscătorul la conducta de evacuare
Setari personalizate pentru toate programele - posobilitatea de a reduce timpul de uscare și a modifica temperatura
Afişaj: LED cu control Touch
Numar de programe: 16
Programe: Program pentru asternuturi, Lana, Program pentru uscarea camasilor, Program pentru uscarea echipamentelor sportive, AirRefresh, Program Mixt, Program de uscare rufe mixte si pregatirea lor pentru calcare, Baby- special pentru uscare rufelor bebelusului
Timpul de uscare: Reglabil
Posibilitatea de a seta nivelul de uscare: Da
Uscare cu temperatura scazuta: Da
Anti-şifonare: Da
Programare intarziata: Da
Moduri de uscare: Da
Semnal sonor: Da
Tip interfață: Simplă
Filtru uşor de curăţat
Atenţionare umplere dispozitiv de colectare: Da
Afișarea timpului rămas: Da
Tip picioare: Cu vacuum
Senzor umezeală: Da
Blocare panou comandă: Da
Tip tambur: Galvanizat
Nivelul de zgomot la uscare: 65 dB(A)re1pW
Consum energie kWh/an: 561 kw/h
Dimensiuni (Lx Îx A): 60 × 85 × 62,5 cm
Dimensiuni ambalare (Lx Îx A): 64 × 91 × 69 cm
Consumul de energie în modul așteptare: 0,36 W
Putere: 2.500 W
Curent nominal al sigurantei: 16 A


Echipa MagazinIeftin.ro face eforturi sustinute pentru mentinerea acuratetii informatiilor furnizate pe acest site. Cu toate acestea nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori. Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila. Fotografiile produselor prezentate au doar caracter informativ, iar pachetele expediate pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Toate preţurile şi produsele prezentate sunt valabile în limita stocului. Pentru eventuale nelămuriri vă stam la dispoziţie.

Informaţii adiţionale

Cod intern produs DE8B
Perioada de garantie 24 luni
Descarca manualul de utilizare Nu
Descarca fisa produsului Nu
Descarca Eticheta Energetica Nu