produse de valoare la preturi imbatabile!
Coş de cumpărături: 0,00 RON

Nu aveți niciun produs în coş.

0361 40 39 00 (L-V: 9-17)
suport@magazinieftin.ro
- 8%
Moara cu ciocanele RURIS Gospodar A1

Moara cu ciocanele RURIS Gospodar A1

Fiţi primul care scrie o evaluare acestui produs

Cod produs: 79499

Preţ normal: 569,00 RON

Preţ special: Fără Timbru Verde: 525,00 RON Cu Timbru Verde: 525,00 RON

Taxa curierat: 52,20 RON

Preturile afisate pe site-ul nostru contin TVA.
Oferta valabila pana la epuizarea stocurilor.

0361-403.900
suport@magazinieftin.ro

SAU

Detalii

Moara RURIS Gospodar A1 este alegerea perfectă pentru gospodăriile de mărime medie. Puterea motorului este de 2700w. Alimentarea este la 220v. Moara poate fi folosită pentru mărunţirea cerealelor de orice tip. Mărunţirea se realizează prin cele 2 cuţite mobile dispuse uniform pe arborele motor. Pentru alegerea gradului de mărunţire se poate selecta una din cele 4 site cu granulaţie cuprinsă între 2mm-5mm, pentru obţinerea materiei prime dorite. Pentru siguranţa şi confortul gospodarilor RURIS, în timpul utilizării morii, aceasta are poziţionat pe suportul motorului întrerupătorul electric Pornit/Oprit.

Pentru moara Goaspodar A1, RURIS vine cu noul sistem inovativ Anti Refulare, sistem care reduce cu până la 98% pierderile cerealelor puse în cuva, prin blocarea cerealelor care nu sunt mărunţite, acestea fiind proiectate de către cutie în exteriorul cuvei. Viteza de mărunţire poate fi selectată cu ajutorul tijei de reglaj, poziţionată pe şasiul cuvei. În acest fel turaţia motorului rămâne constantă, iar randamentul creşte. Moara RURIS Gospodar A1 dispune de două canale de alimentare: unul în laterală, pentru volume mici de cerealele, şi altul deasupra, pentru volume mari de cereale. Productivitatea ridicată a cerealelor mărunţite, de peste 100kg/oră, oferă utilizatorului RURIS rapiditate în timpul exploatării.


 Model  Ruris Gospodar A1
 Putere motor  2.7 kW
 Alimentare motor  220 V
 Turație motor  2850 rpm
 Întrerupător motor  Dotare standard
 Număr site  4 buc. (2mm-5mm)
 Număr cuţite  2
 Număr ciocănele  20
 Sac colector furaje  50l
 Capacitate mărunțire  180 kg/h (max.)
 Tip prindere  Pe banc
 Sistem antirefulare Ruris  Dotare standard
 Reglare debit  Dotare standard
 Domeniu utilizare  Porumb, grâu, orz
 Greutate  19 kg
 Garanţie produs  24 luni

 

Montaj:

Video demonstrativ:Echipa MagazinIeftin.ro face eforturi sustinute pentru mentinerea acuratetii informatiilor furnizate pe acest site. Cu toate acestea nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori. Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila. Fotografiile produselor prezentate au doar caracter informativ, iar pachetele expediate pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Toate preţurile şi produsele prezentate sunt valabile în limita stocului. Pentru eventuale nelămuriri vă stam la dispoziţie.

Informaţii adiţionale

Cod intern produs mec2014
Perioada de garantie 24 luni
Descarca manualul de utilizare

Descarca de aici

Descarca fisa produsului

Descarca de aici