produse de valoare la preturi imbatabile!
Coş de cumpărături: 0,00 RON

Nu aveți niciun produs în coş.

0361 40 39 00 (L-V: 9-17)
suport@magazinieftin.ro

MagazinIeftin.ro vine in intampinarea clientilor cu o noua modalitate de plata: plata online cu cardul si plata in 3 rate egale fara dobandaPlata cu Card Avantaj

CardAvantaj emis sub sigla MasterCard / Visa este un card de credit in lei care poate fi folosit atat national sau international. CardAvantaj este produsul principal al segmentului Retail Banking. Acest card ofera beneficii unice pe piata romaneasca cum ar fi:
- Plata in rate cu dobanda si comision 0% pentru produsele achizitionate din reteaua magazinelor partenere
- Bonus de 0,3% pentru fiecare tranzactie efectuata
- Perioada de gratie de pana la 45 de zile in care nu se percepe dobanda pentru tranzactiile comerciale (inclusiv in sistemul de rate). Pentru retrageri de numerar de la ATM dobanda va fi calculata din ziua efectuarii tranzactiei.
- Suma minima de rambursat lunar - 5%
- Zero RON taxa de emitere
- Utilizare nationala si internationala (in strainatate se face automat conversia in valuta tarii respective);
- Dubla functionalitate credit/debit: pe langa accesul la o limita de credit acordata de catre banca, posesorul de card poate dispune si de fondurile proprii disponibile in contul de card;
- Posibilitatea retragerii intregii limite de credit, in numerar de la ATM;
- Comision 0% pentru tranzactiile comerciale efectuate in tara si in strainatate;
- Pana la 5 carduri suplimentare

In plus, cardul poate fi utilizat ca un card de credit obisnuit, la orice bancomat sau comerciant din tara si strainatate oriunde este afisata sigla Visa.

Ce este bonusul si cum poate fi utilizat?
Pentru fiecare tip de tranzactie pe care o efectuezi in Romania sau in strainatate (tranzactii la comercianti sau retrageri de numerar de la ATM), vei primi un bonus de 0,3% din valoarea acesteia. Bonusul se va regasi pe cardul tau in contul de bonus, separat de limita de credit.
Bonusul poate fi folosit ulterior pentru o noua tranzactie in orice magazin partener Credit Europe Bank. Tot ce trebuie sa faci este sa comunici ca doresti sa efectuezi plata din contul de bonus.
Mai mult decat atat, vei primi bonus chiar si pentru tranzactiile efectuate din contul de bonus. In acest fel, pentru orice tip de tranzactie efectuata in Romania sau in strainatate, veti fi rasplatit de catre Credit Europe Bank pentru ca folositi CardAvantaj.
Valoarea bonusului nu o veti returna niciodata, ea reprezinta cadoul nostru pentru ca ati folosit CardAvantaj. Bonusul nu poate fi retras in numerar de la bancomat si nici nu poate fi utilizat pentru a achita creditul utilizat; valoarea acestuia este evidentiata in fiecare extras de cont emis lunar.

Ce dobanda se plateste pentru limita de credit utilizata?
- 0% dobanda pentru cumparaturile cu plata in rate in cazul in care rambursezi integral rata scadenta in perioada de gratie de pana la 45 de zile.
- 0% dobanda pentru tranzactiile efectuate la orice comerciant care are afisat sigla Visa (in afara sistemului de rate) in cazul in care rambursezi in totalitate suma utilizata in perioada de gratie
- 2,33% dobanda/luna pentru retragerile de numerar de la orice bancomat, dobanda calculata din ziua efectuarii tranzactiei
- 2,33% dobanda/luna pentu tranzactiile comerciale efectuate atat in sistem de rate la comerciantii parteneri cat si la comerciantii din afara sistemului de rate, dobanda calculata dupa expirarea perioadei de gratie.

Cand se plateste?
Pentru a-ti facilita rambursarea sumelor utilizate (in cazul in care nu doresti sa rambursezi integral suma folosita in perioada de gratie) Credit Europe Bank iti solicita sa rambursezi lunar doar suma minima de 5% din valoarea tranzactiilor evidentiate in extrasul de cont emis la sfarsitul fiecarei luni, incluzand dobanda si comisioanele aferente (daca este cazul).
Suma minima de rambursat evidentiata in extrasul lunar de cont se va achita in termen de 15 zile calendaristice de la emiterea acestuia.
Odata cu emiterea extrasului de cont Credit Europe Bank iti transmite un SMS cu suma minima de plata!
Limita de credit acordata pe card este de tip revolving, sumele rambursate regasindu-se din nou pe contul de card incepand cu a doua zi pentru a fi din nou utilizate.

Cum se poate obtine un card emis de Credit Europe Bank?
- Vino la orice sucursala Credit Europe Bank.
- Aplica on-line pe www.cardavantaj.ro la sectiunea "Aplica acum".
- Suna la CEBLine: 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea) si un reprezentat al Bancii iti sta la dispozitie pentru a te consilia in vederea obtinerii unui card.

Activarea Cardului
Pentru a elimina orice posibilitate de fraudare a tranzacţiilor cu cardul pe Internet, toate cardurile emise de Credit Europe Bank sunt iniţial blocate pentru tranzactiile on-line. Pentru a putea face plăţi on-line deţinătorii de card îşi pot activa acest serviciu aplelând CEBLine la tel.: 0801.000.000 (număr apelabil din reţeaua de telefonie fixă Romtelecom) sau 0750.000.000 (număr apelabil din orice reţea). Serviciul este disponibil non-stop, iar apelurile telefonice au tarif normal.

Securitatea tranzactiilor On-line
Sistemul de plăţi on-line dezvoltat de Credit Europe Bank pentru deţinătorii de card presupune efectuarea plăţilor prin intermediul cardului într-un mediu securizat.Toţi comercianţii parteneri CardAvantaj care acceptă plati on-line pe site-urile proprii au implementat protocolul de securitate 3D Secure (Verified by Visa şi MasterCard Secure Cod). Această măsură de siguranţă presupune redirecţionarea utilizatorului în momentul efectuării plătii pe o pagină securizată unde înregistrarea fiecărui deţinător de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzacţie online. Astfel va fi imposibil ca datele cardului dumneavoastră să fie preluate de persoane neautorizate în momentul în care efectuaţi o plată.

Autorizarea tranzactiilor
Pentru a autoriza o tranzacţie trebuie sa completati datele existente pe cardul dumneavoastra:
- Numele posesorului de card
- Numărul de card (Numărul de identificare din 16 cifre situat pe partea din faţă a cardului, atribuit de către bancă detinatorului de card în vederea identificării acestuia în momentul utilizării cardului.);
- Data exiprării (Data la care cardul devine inactiv urmând a fi înlocuit. Apare pe partea din faţă a cardului, sub numărul de card, în forma lună/an.);
- Codul CVV2 / CVC2 (ultimele trei caractere înclinate la stânga din codul imprimat pe spatele cardului, în partea dreaptă a câmpului destinat semnăturii deţinătorului. Toate cardurile de debit/credit emise sub sigla MasterCard au codul CVC2, iar cele emise sub sigla VISA, codul CVV2. Nu toate cardurile emise sub sigla Visa sau Maestro deţin acest cod)

Tranzacţiile se vor efectua în lei, indiferent de cardul Dvs, în condiţiile agreate cu Banca emitentă a cardului Dvs. Pentru efectuarea tranzacţiei pe site-ul nostru, nu se percepe niciun comision suplimentar. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele Credit Europe Bank. Site-ul nostru nu solicită şi nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

Câteva lucuri pe care trebuie să le ştii despre tranzacţiile on-line, astfel încât să nu cazi victimă unor atacuri informatice:
- banca nu solicită niciodată şi sub nicio formă informaţii confidenţiale prin e-mail (parolă, număr de card sau cod PIN);
- parola, codul PIN nu se divulgă sub niciun motiv. Nu răspunde niciunei solicitări de divulgare a parolei sau a codului PIN;
- cardul nu trebuie înstrăinat sub nicio formă. Nu lăsa pe nimeni să copieze numărul de identificare al cardului tău şi codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre de pe spatele cardului). Oricine îţi poate utiliza fraudulos cardul pentru o plată pe Internet dacă ştie numărul cardului, codul CVV2 sau CVC2 şi data de expirare.

Politica de securitate
Cat de sigur este pentru mine sa platesc on-line ?
- Plata online cu Card Avantaj este oferita prin intermediul serviciilor online Credit Europe Bank.
- MagazinIeftin.ro si Credit Europe Bank garanteaza securitatea sistemelor sale informatice
- Datele dumneavoastra in cazul platilor prin card bancar sunt procesate in cadrul sistemului "3-D Secure" aplicat de catre Credit Europe Bank pentru plata cu Card Avantaj. Nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici-un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele Credit Europe Bank, acestea fiind direct introduse in sistemele Visa sau MasterCard, dupa caz. Cititi "Verified by Visa" si "SecureCode" pentru detalii complete legate de sistemul "3-D Secure".

Folosind CardAvantaj beneficiezi de 3 rate fara dobanda!
Pentru a plati online cu cardul, selectati optiunea "CardAvantaj" din procesul de comanda si modalitatea de plata dorita: 1, 2, 3 rate fara dobanda, sau integral. Platile online sunt procesate direct de catre banca emitenta, CreditEurope Bank, prin intermediul platformei lansate de curand in Romania. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure. 

Asistenta non-stopPentru asistenta non-stop despre Card Avantaj, va rugam apelati:
CEBLine: 0801.000.000 (numar apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000