produse de valoare la preturi imbatabile!
Coş de cumpărături: 0,00 RON

Nu aveți niciun produs în coş.

0361 40 39 00 (L-V: 8-16)
[email protected]

Aer Conditionat Yamato Optimum R32 YW12H2, Inverter, 12000 BTU, Kit inclus, Wi-Fi, Alb, A++/A+

Fiţi primul care scrie o evaluare acestui produs

Cod produs: 92347

PRP: 1,691.00 RON Info
1.599,00 RON

Taxa curierat: 59,75 RON

Preturile afisate pe site-ul nostru contin TVA.
Oferta valabila pana la epuizarea stocurilor.

0361-403.900

SAU

Detalii

Stand-by 1W

Consumul aparatului de aer condiționat, în regim de așteptare, este de aproximativ 1W. Aparatul reduce consumul de energie de la 8W la circa 1W, prin optimizarea programului său de control.

Blue Fin

Un strat anticoroziv aplicat pe evaporator și condensator prelungește durata de viață a unității. Datorită proprietăților sale hidrofile, fluxul apei condensate este îmbunătățit.

Warm start (Pre-încălzire)

În modul de încălzire, unitatea interioară suflă aerul numai după încălzirea prealabilă a evaporatorului, pentru a nu vă expune unui flux de aer rece.

Control WI-FI

Prin funcția Wi-Fi, puteți controla de la distanță aparatul de aer condiționat, cu ajutorul aplicației specifice și a telefonului mobil inteligent.

Flux de aer inteligent

Aparatul direcționează fluxul de aer, funcție de modul de operare (în sus, în modul răcire, și în jos, în modul încălzire), pentru a îmbunătăți performanțele de răcire/ încălzire.

Auto-diagnoză

Pentru a facilita operațiunile de mentenanță/ service, în cazul apariției unui defect, pe display-ul LED al unității interioare este afișat codul de eroare.

DC Inverter

Tehnologia DC Inverter permite controlul tensiunii și al curentului motoarelor, pentru a asigura o funcționare eficientă, cu un consum energetic redus, și mai silențioasă, prin reducerea vibrațiilor.

R32

Aparatele folosesc refrigerant R32, cu impact redus asupra mediului înconjurător și eficiență energetică ridicată.

Ventilatorul unității exterioare cu 7 trepte de viteză

Aparatul reglează automat viteza ventilatorului unității exterioare, în funcție de temperatura ambientală și cea a tubulaturii schimbătorului de căldura, pentru a optimiza performanțele acestuia și a reduce consumul de energie.

SEER A++/ SCOP A+

Prin tehnologia DC Inverter, viteza compresorului variază, asigurând atât menținerea, cu o precizie ridicată, a temperaturii setate, cât și economisirea de energie, cu până la 60% față de tehnologia non-inverter.

Smart/ Cool/ Heat/ Dry

Puteți alege cu ușurință modul de funcționare dorit, prin apăsarea butonului specific de pe telecomandă.

Ventilatorul unității interioare cu 5 trepte de viteză

La setarea vitezei ventilatorului unității interioare, în modul de funcționare ales, puteți opta între cele 5 trepte de viteză disponibile, pentru a controla volumul fluxului de aer.

Sleep

Aparatul își optimizează funcționarea pe timpul somnului, prin ajustarea automată a curbei de temperatură, pentru a vă spori confortul, concomitent cu economisirea de energie.

Turbo

Setați rapid treapta de viteză maximă a ventilatorului unității interioare, în modul răcire sau încălzire, iar aparatul va funcționa la o frecvență ridicată, pentru a atinge temperatura dorită în timpul cel mai scurt.

PID Inverter Control

Aparatele beneficiază de tehnologia PID Inverter Control, care maximizează frecvența de lucru, până la atingerea temperaturii setate, apoi ajustează în timp real frecvența, pentru a adapta temperatura camerei la temperatura setată, cu o precizie ridicată.

Încălzire la -15°C / Răcire la -10°C

Aparatul funcționează în condiții optime, în modul de încălzire, până la temperatura exterioară de -15°C, și, în modul de răcire, până la temperatura exterioară de -10°C.

Dezghețare inteligentă

Ciclul de dezghețare pentru curățarea gheții de pe condensator și pentru restabilirea funcției de încălzire este activat automat, numai atunci când este necesar, pentru a reduce consumul de energie.

Protecție 3 minute

În cazul unei căderi de tensiune sau dacă opriți aparatului de aer condiționat, repornirea va putea firealizată după cel puțin 3 minute de la reluarea alimentării, datorită funcției de protecție a compresorului.

 

Specificatii tehnice

CARACTERISTICI GENERALE

Functie: Racire/Incalzire
Capacitate racire (min/nom/max): 2730/10920/11940 BTU
Capacitate incalzire (min/nom/max): 2730/11600/12280 BTU
Alimentare: 1 Ph-220V-240V-50Hz
Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.10
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4.00
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: A+
Putere consumata racire (min/nom/max): 300/1140/1500
Putere consumata incalzire (min/nom/max): 300/1210/1500
Curent nominal racire: 5.10 A
Curent nominal: incalzire

UNITATE INTERIOARA

Debit de aer unitate interna (SH/H/M/L) (m3/h): 510
Nivel de presiune acustica (SH/H/M/L) dB(A): 39 / 35 / 31 / 24
Nivel de putere acustica (SH/H/M/L): dB(A) 57
Dimensiune neta unitate interioara: 708x190x263 mm
Greutate neta/bruta unitate interioara: 7.80 / 9.20 kg

UNITATE EXTERIOARA

Nivel de presiune acustica: 50
Nivel de putere acustica: 63
Dimensiune neta unitate exterioara: 700x245x544 mm
Greutate neta/bruta unitate exterioara: 22.90 / 25.00 kg

TRASEU FRIGORIFIC

Diametru (lichid/gaz): 6.00 / 9.52 mm
Lungime maxima: 20 m
Diferenta maxima de nivel: 10 mEchipa MagazinIeftin.ro face eforturi sustinute pentru mentinerea acuratetii informatiilor furnizate pe acest site. Cu toate acestea nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori. Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila. Fotografiile produselor prezentate au doar caracter informativ, iar pachetele expediate pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Toate preţurile şi produsele prezentate sunt valabile în limita stocului. Pentru eventuale nelămuriri vă stam la dispoziţie.

Informaţii adiţionale

Cod intern produs YW12H2
Perioada de garantie 36 luni
Descarca manualul de utilizare https://www.yamato.ro/wp-content/uploads/2019/10/YAMATO-Optimum-H2-manual-utilizare.pdf
Descarca fisa produsului https://www.yamato.ro/wp-content/uploads/2019/10/Pliant_YAMATO_Optimum_H2-v1-rev2_opt.pdf
Descarca Eticheta Energetica https://www.yamato.ro/wp-content/uploads/2022/03/USB-Wifi-User-Manual-YAMATO-Optimum-T1-ro.pdf